تربت جام رتبه اول تعداد مبتلایان به تب مالت در سطح کشور را دارد
به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین جمشیدی در این خصوص گفت: آمار بالای مبتلایان تب مالت عیب بزرگی برای تربت جام محسوب میشود و با توجه به این که نرم مبتلایان رو به کاهش است ولی همچنان این شهرستان همچنان سرآمد کشور درحوزه تب مالت است. وی ادامه داد: مجموعه دامپزشکی، دانشکده علومپزشکی، بخشداران، دهیاران، شوراهای اسلامی نسبت
به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین جمشیدی در این خصوص گفت: آمار بالای مبتلایان تب مالت عیب بزرگی برای تربت جام محسوب میشود و با توجه به این که نرم مبتلایان رو به کاهش است ولی همچنان این شهرستان همچنان سرآمد کشور درحوزه تب مالت است.
وی ادامه داد: مجموعه دامپزشکی، دانشکده علومپزشکی، بخشداران، دهیاران، شوراهای اسلامی نسبت به شناسایی کانونهای درگیری و بحران و همچنین واکسیناسیون دام سبک و سنگین و تمهیدات لازم برای پیشگیری و جداسازی دام، بیمه، پلاک کوبی، خون گیری و آموزش را در دستور کار خود قرار دهند و از هر فرصتی برای اجرای طرح خانه به خانه استفاده و درد و رنج و هزینه ناشی از بیماری تب مالت کاسته شود.
فرماندار تربت جام گفت: با توجه به این که نرم مبتلایان به تب مالت در تربت جام ٢٠ برابر کشوری و ۵ برابر استان است می طلبد که باید نظارت جدی و در جهت کاهش بیماری تب مالت صورت گیرد.
جانشین دادستان عمومی و انقلاب نیز گفت: برای سلامت مردم دادستانی آماده همکاری است و در این رابطه تعدادی قصابی اقدام به عرضه گوشت غیر مجاز کرده بودند پلمپ شد.
نوروزی افزود: اولا باید بررسی شود که چرا شهرستان تربت جام به این شرایط رسیده است و باید در جهت کاهش بیماری تب مالت باید آموزش و آگاه سازی صورت بگیرد و مدیران تست دام را در دستور کار قرار دهند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز با اعلام روند کاهشی بیماری تب مالت نسبت به سال قبل گفت: همه افراد مناطق کانون های بحرانی باید تحت پوشش آموزش قرار گیرند و دریک بازه زمانی مردم را آموزش بدهیم، داروی تب مالت کمیاب و گران است وبرای مهار یک بیماری همه نهادهای وابسته به حوزه سلامت باید پای کار باشند.
محمد محمدی افزود: واکسیناسیون دام، آموزش، عدم مصرف شیرخام، نمونه گیری از دام، بیمه ،کنترل جابجایی دام، شناسایی کانون های آلوده و عدم کشتار دام در منازل از جمله راهکارهای پیشگیری از شیوع بیماری تب مالت است.
همچنین باقرخدادادی مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: بیشترین منبع آلودگی تب مالت بازار دام و فروشندگان لبنیات هستند که شیر را از مراکز غیر استاندارد تامین می کنند و باتوجه با اینکه نهاده دام قطع شده است دامدار رغبتی به بیمه دام ندارد وجهاد کشاورزی مجاری بیمه را ندارند و طرفی نیز بهداشت در مراکز نگهداری دام کمتر رعایت می شود.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰